Een daadkrachtige professional

Ondernemend, ervaren en daadkrachtig. Dat ben ik, zo werk ik. Toen bij ConQuaestor Management Consulting en Accenture, nu vanuit Den Dekker Consulting. Mijn specifieke kracht ligt in het op een gestructureerde manier boeken van resultaat met oog voor de (uiteenlopende) belangen van alle betrokken partijen. Ik vind het uitdagend om organisaties mee te nemen in de mogelijkheden van verandering en zo mens en bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In mijn oplossingen werk ik daarom altijd klant- & doelgericht. Creativiteit, enthousiasme en humor staan daarbij hoog in het vaandel!

Een ondernemend karakter

De drive om te leren, te veranderen en te verbeteren vanuit kennis en daadkracht. Den Dekker Consulting komt voort uit Drive & Change, dat ik in 2012 met Accenture-collega Tuyen Lien startte. Om naamsbekendheid en ons netwerk een kickstart te geven, onderzochten we in 2012 en 2013 wat Generatie Y (geboren 1985-2000) boeit en bindt aan grote (multinational) organisaties. Het resultaat verscheen als een artikel in het Financieele Dagblad. Sindsdien heb ik zelfstandig meerdere grote verandertrajecten begeleid, zowel technologisch (IT) gedreven, als gericht op organisatiecultuur en -gedrag.

Benieuwd naar mijn projecten? Bekijk hier een overzicht en connect!

“Tell me and I will forget, show me and I may remember; involve me and I will understand.”
Confucius

De mens achter de professional

Werk je samen met Den Dekker Consulting, dan werk je met mij. Jeroen den Dekker. Geboren en getogen in Brabant, gestudeerd in Utrecht en Rotterdam en sinds 2007 woonachtig in Amsterdam. Inmiddels getrouwd en vader geworden. Naast werk sport ik regelmatig, reis graag en geniet van samenzijn met vrienden en familie. In mijn dagelijks leven ben ik regelmatig met muziek bezig. Van mezelf verliezen in plaatjes draaien, tot rust komen bij een klassiek concert of dansen op een festival; muziek is onmisbaar in mijn leven. Het verbindt mensen en brengt emoties tot leven.

Een daadkrachtige professional

Ondernemend, ervaren en daadkrachtig. Dat ben ik, zo werk ik. Toen bij ConQuaestor Management Consulting en Accenture, nu vanuit Den Dekker Consulting. Mijn specifieke kracht ligt in het op een gestructureerde manier boeken van resultaat met oog voor de (uiteenlopende) belangen van alle betrokken partijen. Ik vind het uitdagend om organisaties mee te nemen in de mogelijkheden van verandering en zo mens en bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In mijn oplossingen werk ik daarom altijd klant- & doelgericht. Creativiteit, enthousiasme en humor staan daarbij hoog in het vaandel!

Een ondernemend karakter

De drive om te leren, te veranderen en te verbeteren vanuit kennis en daadkracht. Den Dekker Consulting komt voort uit Drive & Change, dat ik in 2012 met Accenture-collega Tuyen Lien startte. Om naamsbekendheid en ons netwerk een kickstart te geven, onderzochten we in 2012 en 2013 wat Generatie Y (geboren 1985-2000) boeit en bindt aan grote (multinational) organisaties. Het resultaat verscheen als een artikel in het Financieele Dagblad. Sindsdien heb ik zelfstandig meerdere grote verandertrajecten begeleid, zowel technologisch (IT) gedreven, als gericht op organisatiecultuur en -gedrag.

Benieuwd naar mijn projecten? Bekijk hier een overzicht en connect!

“Tell me and I will forget, show me and I may remember; involve me and I will understand.” Confucius

De mens achter de professional

Werk je samen met Den Dekker Consulting, dan werk je met mij. Jeroen den Dekker.

Geboren en getogen in Brabant, gestudeerd in Utrecht en Rotterdam en sinds 2007 woonachtig in Amsterdam. Inmiddels getrouwd en vader geworden. Naast werk sport ik regelmatig, reis graag en geniet van samenzijn met vrienden en familie. In mijn dagelijks leven ben ik regelmatig met muziek bezig. Van mezelf verliezen in plaatjes draaien, tot rust komen bij een klassiek concert of dansen op een festival; muziek is onmisbaar in mijn leven. Het verbindt mensen en brengt emoties tot leven.

Een greep uit het klantenbestand: